Bio

Frank Verkooyen


De Bredase zanger Frank Verkooyen is van oorsprong een klinkende naam binnen het Nederlandstalig repertoire en heeft vele hitsingles uitgebracht. ‘Ik mis je zo’, ‘Kom wie wil er met mij dansen’ en ‘De Waarheid’ zijn enkele voorbeelden die nog vrijwel dagelijks galmen in ons uitgaanscircuit. Hij debuteerde in 1996 met een album en vervolgde zijn discografie met nog eens drie albums.

 

Maar voordat Frank qua repertoire zijn volkse weg insloeg ligt het eigenlijke begin van musiceren bij de amusementsband van zijn vader. Al op zeer jeugdige leeftijd speelde hij trompet, drums en werd al snel de leadzanger van de band.

 

Vanuit dit band-verleden is Frank breed ‘opgevoed’ qua muziekkeuze wat je terugziet in zijn programma. Sterker nog, hij is opgegroeid met Sinatra, Aznavour en Humperdinck en heeft zijn voorliefde voor dit genre nooit onder stoelen of banken gestoken. Bovendien is hij altijd al van plan geweest om in de herfst van zijn loopbaan als zanger/musicus zich meer toe te leggen op repertoire van dergelijke iconen uit onze muziekgeschiedenis. 

 

De Frankies Fantastic Dinnershow – Thuis in een compleet avondje uit!

Share:
© 2023 Frankies Fantastic Dinnershow | All rights reserved.